Escrit per: vestiteca
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Fa uns dies vam tenir l’ocasió de poder estar uns minuts amb Manuel Bolaño, dissenyador de moda, i preguntar-li com havia vingut vestit per a l’entrevista que li van fer a “Els matins”.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Com has vingut vestit per a l’entrevista d’“Els matins”?
La veritat és que no sé ben bé com he vingut vestit, volia venir amb algun peça de la meva col•lecció i he acabat vestit totalment al contrari.

Manuel porta una camisa de quadret gris Pepe Jeans cordada fins a l’últim botó, uns pantalons amb doblec a baix, mitjons de colors i sabates de cordons. Ens comenta que els mitjons no coordinen amb l’estilisme que porta.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Quan li preguntem per la seva col•lecció, “Soixante-quatorce”, ens comenta que està inspirada en la primera cita entre el seu pare i la seva mare als anys 70.
Ens acomiadem amb un somriure tímid i discret.null

Escrit per: vestiteca
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Isabel és una dissenyadora de moda cubana establerta a Nova York. Ha vestit figures influents, com Michelle Obama i, del món del cinema, Jennifer López.
Amb motiu del seu pas pel 080, Isabel Toledo va estar a “Els matins” i, com sempre, nosaltres li vam fer les preguntes de rigor.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


- Com t’has vestit per a aquesta ocasió?
- Ha, ha, ha! Mira, he vingut vestida d’Isabel Toledo. Aquesta jaqueta crec que és de la col•lecció de fa dos anys, els pantalons són “uns cargo” del meu marit. M’agrada barrejar. Les sabates són d’Isabel Toledo.

- Em permets una pregunta una mica més indiscreta? Quan vas treballar amb Michelle Obama, es va traslladar ella al teu “atelier” o vas anar a la Casa Blanca?
- Doncs mira, cap de les dues coses. Jo la vaig conèixer a Nova York, però ella és clienta de la botiga Ikram de Chicago, on jo venc par de la meva col•lecció, i és a través d’aquí que ella va contactar amb mi.Us deixem amb el vídeo de l’entrevista que li va fer la Gemma Ruiz amb motiu del seu pas pel 080 d’aquest any.null
Escrit per: vestiteca
Avui tanquem aquest seguit d’apunts sobre el 080 tocant de peus a terra. I ho volem fer des de dues perspectives diferents: una miscel•lània de calçat que hem caçat entre el públic, els Pop-Up Store i les desfilades. I l’altra, constatar una tendència: què passa amb les “New Balance”?
Veieu doncs el que hem captat per a vosaltres...

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Portis les sabates que portis, ensenya el turmell !


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Calçat de la desfilada de Míriam Ponsa


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Desfilada Josep Abril


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Sabates de la desfilada de Cèlia Vela


Als Pop-Up Stores hi hem trobat...
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Però... cridava l’atenció la quantitat de calçats New Balance que es veien! Les tendències són així, avui s’imposa un concepte i demà un altre, però el que sí que us podem assegurar és que aquesta marca entra amb força. Des de la més absoluta modèstia i com que aquest blog vol donar sortida a la nostra feina, volem que recordeu la primavera passada, que l’Espartac i en Pere Mas ja portaven aquesta marca de calçat esportiu. Col•laboren amb nosaltres en diferents programes, “Divendres”, “Els matins”, i, com molt bé sabeu, sempre és un plaer correspondre’ls.
Aquí en teniu una mostra...

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestitecanull
Escrit per: vestiteca
Incondicionals de cada d’any són a TV3 les Campanades i la Cavalcada. Aquest any, però, hem tingut una novetat afegida a les celebracions de Nadal i del nou any. Parlem del sorteig de la Grossa.
Amb aquest post volem deixar constància de la feina que un any més hem fet per a aquestes tres dates.

Cronològicament parlant, el que primer vam tenir va ser la Grossa. L’acte el van presentar Helena Garcia Melero i Xavier Grasset al Teatre Nacional de Catalunya. L’Helena portava un vestit de Karen Milen , que li donava un toc d’elegància i sofisticació, per desmarcar-la del seu dia a dia a “Els matins”. Xavier Grasset es va vestir a sastreria Señor. La tercera protagonista del dia era la Grossa. Recordem el que ens va dir la seva estilista quan ens va parlar del seu vestuari. Us sorprendrà! Doncs sí, anava molt mudada amb el seu vestit de pallet.

null

null

null

El segon acte que TV3 va retransmetre van ser les Campanades. Ana Boadas i Quim Masferrer ens van donar la benvinguda al 2014 des de les fonts de Montjuïc de Barcelona.

null

null

L’Ana portava un vestit llarg creuat agafat amb un fermall cedit per Menchen Tomàs i en Quim un vestit cedit per Caramelo .

null

Reis tanca les festes i la Cavalcada va ser l’últim dels actes que vam cobrir. Lleida ens va rebre i ens va obrir les portes. Els encarregats de fer-ho arribar van ser Elisabeth Carnicer i Lluís Marquina.

null
null
L’abric i el coll d’ella són de Zara i la jaqueta que porta en Lluís és de Massimo Dutti.

Ens retrobarem amb tots aquests actes d’aquí un any!!

null

Escrit per: vestiteca
En aquestes dates les tradicions recobren una gran importància i una d’aquetes és començar l’any nou amb un concert. TV3 l’ha ofert des del Teatre Jardí de Figueres i l’ha presentat Gemma Ruiz.

null

La firma catalana Etxart&Panno té una fantàstica col•lecció per a aquestes ocasions especials en què necessites un look de festa. És una col•lecció que combina perfectament feminitat, sofisticació i glamur.
Quedem a la botiga de rambla Catalunya, on la Núria Sánchez ens espera perquè la Gemma s’emprovi les diferents propostes.

null

Aquí tenim diferents looks:
Un vestit negre amb topo blanc combinat amb un faixí vermell. Tot plegat respira anys cinquanta.
Un vestit brocat floral blanc i negre. Una tercera proposta de vestit “paraula d’honor” contrastat amb l’estola de llana beix. I finalment ens decidim per l’opció minimalista en vermell, fidel homenatge als anys 80, amb el toc del complement en daurat que la Núria li posa a la Gemma.

null
Esperem que us hagi agradat.

Estilista: Lourdes Martínez
null

Escrit per: vestiteca
null


Dos van ser els presentadors, i dos van ser els dissenyadors que van col•laborar amb nosaltres per vestir-los. Aquesta vegada parlem de Teresa Helbig , que ens va cedir els vestits de la tarda i de la nit per a la Núria Solé.
Com en el cas d’en Roger, el vestuari de la Núria també va anar evolucionant. A la tarda, la brusa i els pantalons apuntaven un confortable-xic, i, sense perdre la seriositat del tema que es tractava, el vestit de la nit aportava un toc de glamur.

null


La Teresa es defineix com una persona que crea Prêt-à-couture, peces que estan al cavall entre l’alta costura i el Prêt-à-porter. El resultat és una col•lecció única de bon gust, elegància, creativitat i feminitat.
Té el seu atelier a Barcelona, on cada temporada desenvolupa les seves col•leccions.

null

Dissenyadora: Jou Ceniceros
Estilista: Laura Coll

null


Escrit per: vestiteca
null


Com cada any pels vols de Nadal, TV3 engega La Marató per recaptar fons per a la investigació mèdica, aquesta vegada per a les malalties neurodegeneratives. I com cada any l’encàrrec del programa a Disseny de Vestuari passa per donar la millor imatge al millor preu. Per aconseguir-ho necessitem la col•laboració dels nostres proveïdors, que ens cedeixen vestuari per als nostres presentadors, per a la banda o simplement per algun gag. Són molts els dissenyadors i empresaris de casa nostra que hi han col•laborat i segueixen fent-ho. Enguany Antonio Miro ens ha cedit el vestuari per al Roger de Gràcia.

null


El vestuari evoluciona amb el dia, més de 12 hores de directe ens fan plantejar l’estilisme dels presentadors d’acord amb cada una de les franges. Així, doncs, en Roger va portar un estil més casual al matí, combinant una camisa i uns pantalons de tons neutres amb una jaqueta de punt negra.La proposta de la tarda va passar per incorporar l’americana, però descoordinant els pantalons per donar-hi un aire menys estricte.

null


Va tancar el programa, a la franja de la nit, amb un vestit camisa i corbata blau nit.

null


Ara Antonio Miró té un nou concepte de botiga (Rambla Catalunya, 125). Té un espai pluridisciplinar on podem trobar des de la seva cara més coneguda, la col•lecció de moda, a un seguit de propostes noves que passen per un espai on anar-hi a desconnectar del brogit del carrer a la venda de mobles o bicicletes, tots els productes seleccionats escrupolosament. Cal passar-s’hi, val la pena conèixer-la.

null

null


Dissenyadora de vestuari: Jou Ceniceros
Estilista: Laura Coll


null
Escrit per: vestiteca
Ahir vam tenir a “Els matins” Mònica Naranjo, cantant i ara escriptora d’un llibre de receptes culinàries, “Come y calla”, i nosaltres no ens vam poder estar de fer-li unes preguntes.

null


- Com has vingut vestida avui per a l’entrevista a “Els matins”?
He vingut com em veus, he vingut vestida de Losson Couture que són qui em porten la meva imatge des de l’estiu passat.
Mònica porta una americana curteta, entallada negra, una brusa coll mao vermella abrusada amb un cinturó i uns pantalons de tub negres amb botes altes.

- Per què Losson Couture?
La seva dona és sempre dona, amb això vull dir que potencien la feminitat, les formes arrodonides i les corbes, en comptes d’amagar-la en les línies rectes.

null


Val a dir que estem encantats d’haver pogut intercanviar unes paraules amb ella i que Losson Couture la vesteixi ja que també col•laboren assíduament amb nosaltres cedint-nos vestuari per al jurat de l’”Oh Happy Day”. No us perdeu el post que farem més endavant de la fabulosa feina que fan aquests “couturiers” de Barcelona.

null

Sílvia Abril, jurat de l’”Oh Happy Day” vestida de Losson Couture

null
Escrit per: vestiteca
null

Avui us volem parlar de l’armari de la Lídia i de deu peces que ens ajudaran a centrar les característiques que arrodoneixen el caràcter del personatge.

D’entrada, les peces de l’armari de la Lídia ens parlen d’una dona estricta que es desenvolupa en un món urbà i dur. Els colors que hi predominen són el negre i els grisos combinats amb crus i, com a incorporació d’aquesta temporada, algun toc metàl•lic. Tot i amb això, en alguna de les peces del seu armari, la Lídia ens mostra el seu costat més maternal amb algun detall que compensa la rigidesa del seu caràcter.

null

Les dues primeres peces estan cedides per la marca Part Two, La 1, estampada amb “print” negre i blanc amb espatlleres negres. La 2 és d’organça de crepe cru amb una blonda negra aplicada al baix. La tercera, el vestit amb mànigues de tul és de Nougat Porta un tul brodat sobreposat al teixit de base. Lluís Civit ens ha cedit el vestit 4, amb el cos de brocat de punt blanc i negre i les mànigues negres. Un altre proveïdor de qui la Lídia vesteix sovint és Sita Murt, En aquesta ocasió us presentem dues peces, el vestit 6, de punt amb fils de lamé i detall de cuir a les espatlles, i l’abric 8, bicolor negre i granat. El segon abric de la Lídia,7, és de TCN i és el contrapunt de que parlàvem. És tot ell suau i evolvent.
Els complements segueixen les mateixes línies de la roba: La bossa 5 és cedida per Naulover i el 10 cedit igualment per Chesco. Les sabates tancades amb taló d’agulla i petites tatxes metàl•liques són de Zara. La Lídia porta bijuteria tipus joieria clàssica perquè pugui combinar amb tot el seu vestuari. Porta perles per donar llum al vestuari estricte.

null

Equip disseny de vestuari de La Riera

null
Escrit per: vestiteca

null


Recordeu aquest post: us agradaria vestir com... ?
Doncs, en aquesta ocasió, el jurat femení de l’Oh Happy day el vam coordinar amb negres i daurats. Dos vestits, dos proveïdors, la Sílvia vestia d’Antik Batik, aquest fantàstic vestit de pallet, i l’Elena Gadel, un afavoridor vestit banyera amb pedreria daurada de Guess by Marciano . Totes dues, complementades amb bijuteria extremada daurada.

null
null

Dissenyadora: Montse Acevedo
Estilista: Marta Orriols

null