Escrit per: vestiteca
null

Avui us volem parlar de l’armari de la Lídia i de deu peces que ens ajudaran a centrar les característiques que arrodoneixen el caràcter del personatge.

D’entrada, les peces de l’armari de la Lídia ens parlen d’una dona estricta que es desenvolupa en un món urbà i dur. Els colors que hi predominen són el negre i els grisos combinats amb crus i, com a incorporació d’aquesta temporada, algun toc metàl•lic. Tot i amb això, en alguna de les peces del seu armari, la Lídia ens mostra el seu costat més maternal amb algun detall que compensa la rigidesa del seu caràcter.

null

Les dues primeres peces estan cedides per la marca Part Two, La 1, estampada amb “print” negre i blanc amb espatlleres negres. La 2 és d’organça de crepe cru amb una blonda negra aplicada al baix. La tercera, el vestit amb mànigues de tul és de Nougat Porta un tul brodat sobreposat al teixit de base. Lluís Civit ens ha cedit el vestit 4, amb el cos de brocat de punt blanc i negre i les mànigues negres. Un altre proveïdor de qui la Lídia vesteix sovint és Sita Murt, En aquesta ocasió us presentem dues peces, el vestit 6, de punt amb fils de lamé i detall de cuir a les espatlles, i l’abric 8, bicolor negre i granat. El segon abric de la Lídia,7, és de TCN i és el contrapunt de que parlàvem. És tot ell suau i evolvent.
Els complements segueixen les mateixes línies de la roba: La bossa 5 és cedida per Naulover i el 10 cedit igualment per Chesco. Les sabates tancades amb taló d’agulla i petites tatxes metàl•liques són de Zara. La Lídia porta bijuteria tipus joieria clàssica perquè pugui combinar amb tot el seu vestuari. Porta perles per donar llum al vestuari estricte.

null

Equip disseny de vestuari de La Riera

null
Escrit per: vestiteca
Tot sovint rebem trucades d’espectadors que s’interessen per la roba que porta l’Helena Garcia Melero al programa “Els matins”: on s’ha comprat, de quina marca és, quin preu té... tant si es tracta de les sabates, de les camises o dels vestits.

Avui obrim les portes del seu armari televisiu
, fent alguna explicació sobre els criteris seguits per fer la selecció de peces de vestuari que us presentem.

El vestuari havia de ser elegant i també un punt atrevit, per adequar-ho al to de l’espai que ella presenta, un magazine d’actualitat, que pot tractar de temes de molt diferent caire. També s’havien de tenir en compte els colors del decorat, en especial el color del sofà, el fons del decorat i altres condicionants, com, per exemple, la poca simpatia que l’Helena té als colors verd i salmó i als estampats en general.


null


null


Al seu armari predominen els colors clars, blaus, rosats i beige, encara que també fem servir el negre i algun color fort de tant en tant per donar un contrapunt. Algunes marques que s’hi poden trobar: P.A.R.O.S.H., Aspessi, Sita Murt, Lluis Civit, Dinou, Nougat, Filippa Ka, Maje, Sandro...també Zara i Mango.


null


null


Per poder compondre un vestuari 10, hem de tenir bones bases, per exemple tops de tots colors per evitar o provocar transparències.


null


També és imprescindible un calaix de cotilleria i roba interior.


null


Un calaix amb braçalets de materials i colors diversos, l’únic complement que porta l’Helena, que té el seu punt fort en vestuaris amb poc artifici.


null


El calçat. Habitualment porta talons ben alts, amb plataforma o sense.


null


Cada dia l’Helena fa una ullada al conjunt que l’espera el dia següent.
Demà s’el trobarà al seu camerí.


null


I el resultat que tots veiem per pantalla.


null


La simplicitat li dóna força. Poques coses, però ben triades!
null
Categories: L'armari de...
Escrit per: vestiteca
null

Catmúsica és la nova proposta de música clàssica al 33.

Per al seu presentador, l’Àlex Robles, la seva estilista, l’Esther Mir, es va decidir per un look d’inspiració anglesa, que ha coincidit amb la tendència de la temporada.

null

L’Esther, optimitzant al màxim els recursos que té, opta per vestir-lo amb marques tan properes al públic en general com H&M i Zara.

La predisposició de l’Àlex per deixar-se aconsellar per l’Esther ha fet que el look final sigui actual, tot i ser un programa de música clàssica.

I aquí en teniu el resultat!


null


És un bon exemple que amb les marques low-cost podem fer estilismes econòmics però de molt nivell. Seguint la tendència i per a tots els públics.
En aquest cas l’Àlex va impecable, apropiat i comodíssim.

Les americanes de colors són en tots els aparadors. L’Àlex està encantat de lluir-ne. Li donen un toc primaveral, fugint dels grisos i negres de l’hivern.


null


Encara que la sobrietat dels colors foscos també l’afavoreix i, per tant, no desapareixen del seu armari.

nullnull


null


Escrit per: vestiteca

null


Com tots sabeu, la Laia Farré fa quatre temporades que presenta el Campionat del Món de Fórmula 1.
Amb la seva estilista, la Gràcia, fan una tria de tot el que pot necessitar durant aquests mesos.

null

La Laia, amb la seva estilista, la Gràcia Zurera, i la M. del Valle Sosa, relacions públiques de Lacoste, a les instal•lacions que tenen a Barcelona

null

Comencem a fer tria i a emprovar

null

Valorant quins colors li queden més bé a la Laia

null

De la passarel•la al carrer. Aquí és on veiem que la roba de les desfilades no només és d’exposició. En aquest cas, encaixa perfecta amb la Laia i amb el programa

null

Continuem les proves... Pantalons, vestits, camises, polos, jaquetes... tot el que la Laia necessita per a les seves presentacions voltant pel món!

null

Peces d’abric per quan el fred no perdona. Ho tenim tot previst!

null

null

Punt final a l’armari de la Laia per aquesta temporada.


null


null