Escrit per: vestiteca

Hem acabat els programes en directe, hem dit adéu a la becària i com cada estiu toca fer manteniment... i vacances!

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

null
Categories: General , Esdeveniments

01/08/2014: HA PASSAT VOLANT..

Escrit per: vestitecaDoncs sí, avui és el meu últim dia entre les parets d’aquesta casa. Han estat gairebé 11 mesos molt intensos on he pogut gaudir de cadascun dels programes i, sobretot, del coneixement de totes aquestes persones que m’han estat acompanyant en aquesta “aventura”.

El primer dia, quan vaig arribar, vaig veure-ho tot molt gran: molta gent, molts armaris, roba pertot arreu... Vaig pensar que no m’aclariria pas, tants noms, tants programes, etc. Però sort que la Neus em va fer un bon plàning i de seguida vaig tenir-ho tot apamat. De mica en mica vaig començar a conèixer el funcionament i a conèixer la gent, i de seguida vaig veure que allò era una petita família. Així doncs, vaig començar a treballar amb ells, en tot tipus de programes, des del Super3 i el seu món imaginari fins al món rigorós dels informatius. Allà es toca tot: tan aviat pots veure disfresses de sirenetes, com vestits de gala o una patrulla dels Mossos d’Esquadra.
Puc dir que, pràcticament, he participat en tots els tipus de feines que es realitzen al departament i de cadascuna n’he pogut aprendre coses que de ben segur que em serviran en el futur. De cadascuna de les feines, però sobretot de cadascuna de les persones amb les quals he estat treballant aquestes mesos. Puc dir que marxo amb les butxaques plenes de coneixements nous i d’experiències noves, però també de persones que sé que mai oblidaré i encara que marxi i no ens veiem sempre us portaré amb mi.

Moltes gràcies per fer d’aquests 11 mesos uns mesos genials i irrepetibles!

SOU LES MILLORS!null
Categories: General , Esdeveniments
Escrit per: vestiteca
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


null
Escrit per: vestiteca

Vols portar motxilla i no saps com? Us proposem 3 looks diferents

Tribal look

Tribal look by lavestitecatv3 featuring a turquoise ring


Festa nit

Festa nit by lavestitecatv3 featuring super stretch skinny jeans


Dia de platja

Dia de platja by lavestitecatv3 featuring an engraved bracelet


null
Categories: General , La nostra feina
Escrit per: vestiteca

Avui us presentem la col•lecció de Vintitrès, una firma de Mataró que aquesta temporada d'estiu col•laborarà vestint alguna de les protagonistes de "La Riera".

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Alguns moments de l’Ona vestida de Vintitrès.

Vam anar-los a visitar al seu showroom de Mataró on la Maria Zaragoza, propietària i dissenyadora de la firma, ens va rebre molt amablement i ens va ensenyar la seva
col•lecció jove, molt còmoda i amb detalls molt cuidats, fets amb teixits de qualitat, dissenyada i confeccionada tota aquí.

S’ha de destacar que la Maria i la seva família formen part del grup casteller els Capgrossos de Mataró i van ser els joves i nens d'aquesta colla qui van fer de models en el catàleg de la marca.

Dies després la Maria ens va tornar la visita al plató Imagina, on es grava la sèrie, de la qual és una gran fan, i va coincidir amb algunes de les actrius a qui ha vestit: Clàudia Costas, l’Ona a la sèrie, i Cristina Plazas, que fa de Cristina.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


null
Escrit per: vestiteca
La dissenyadora Isabel de Pedro ha obert una nova botiga a Barcelona (Rambla de Catalunya 54) a l’antiga galeria Joan Prats, un local dissenyat per l’arquitecte Josep lluís Sert. Nosaltres hi vàrem ser.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca
Dreta inferior: equip de TVC, Alícia Surli, Jou Ceniceros i Eugènia López amb Teresa Fiblà i Núria Sentís de la casa.


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca
L’equip de TVC amb la dissenyadora Isabel de Pedro


Al llarg dels anys Isabel de Pedro ha col•laborat periòdicament amb nosaltres cedint-nos vestuari per a les nostres presentadores. Aquí us deixem amb una mostra de les peces que han portat les presentadores d’”Els matins”.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


null

Escrit per: vestiteca

A la desfilada de Naulover no hi podíem faltar, ells estan sempre disposats a deixar-nos les seves col•leccions per a les nostres col•laboradores i a nosaltres ens agrada anar de desfilada.
Per als que no sabeu de qui parlem, Naulover és una empresa catalana que dissenya i fabrica a Catalunya, les seves col•leccions van dirigides a una dona que aprecia el bon disseny i el bon vestir. Tot i que van començar com a empresa de gèneres de punt, de mica en mica han anat fent incursions cap al disseny amb tot tipus de teixits. Actualment les seves col•leccions són d’unes 150 peces per temporada.
La desfilada d’aquesta temprada ens va sorprendre gratament, l’estilisme agosarat que lluïen les models contrastava amb el classicisme de les peces sense desmerèixer-les, al contrari, els donava el punt d’excentricitat que necessita una passarel•la.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Alguna de les col•laboradores que porta habitualment peces de Naulover és l’àvia Remei de “Divendres” i a “La Riera”, la Núria Flaquer.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


null
Escrit per: vestiteca

Benvolguts seguidors, a hores d’ara ja sabeu qui és la Núria Altimís, avui només us volem deixar les imatges de l’ambient previ a la desfilada del Moda Fad al 080 i de les seves peces a la passarel.la.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


null
Escrit per: vestiteca
Va passar per “Els matins” Antonio Canales per promocionar el seu espectacle “Romance de Curro ‘el palmo’” , que estarà al Grec del 25 al 27 de juliol i el vestuari del qual l’ha dissenyat Nina Pawlowsky. . Nosaltres l’estàvem esperant a l’entrada del plató perquè ens expliqués com havia vingut vestit.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Antonio, com has vingut vestit per venir al programa?
Mira, vaig vestit arreglat però informal, el pantalons els vaig comprar en un mercat del Marroc i la casaca és de Miami.
Vaig de la part de dalt amb la cuirassa americana amb un toc de glamour i de la part de baix amb la comoditat del Marroc.
Parla’ns de la casaca, és d’algun dissenyador conegut?
Si, la casaca és d’un dissenyador que està fent molta feina i molt especial a Los Angeles i Miami, com aquesta peça que juga amb les textures de la pell de corder i les transparències, és com si fos una peça amb aire condicionat, em recorda una mica una peça medieval.
I el vano?
Ah, sí, el vano és d’una amiga meva de Cornellà, la Paca Garcia.
Ens acomiadem del carismàtic “cantaor” amb un somriure perquè per un moment hem estat el seu centre d’atenció.
Gràcies, Antonio, i sort en el teu espectacle!

null

Categories: General , Curiositats
Escrit per: vestiteca
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Recordeu la Núria, la becària que va guanyar la beca connecta’t del Carnet Jove? Doncs el seu treball de final de carrera ha estat escollit per desfilar juntament amb altres estudiants al moda fad. La Núria se’ns va presentar amb una carta de motivació que commovia, ens explicava que de petita ja es disfressava amb la roba que trobava a les golfes de la seus “padrins”... ha estudiat disseny de moda a ESDI i el seu bagatge d’estudiant l’ha portat dues vegades a Turquia, és d’aquest país i d’Istanbul, concretament, que ha tret la inspiració per a la col•lecció de final de carrera.
“... jo, quan vaig ser allà, vaig veure realment que Istanbul no era només la part més tradicional i oriental que es coneix, sinó que tenien moltes coses modernes. Vaig estar investigant quin tipus de modernitat tenien i vaig veure que, tot i que pot semblar que s’estan europeïtzant, en realitat estant modernitzant les seves tradicions, estan evolucionant la seva cultura.”
La Núria ha basat la seva col•lecció en la modernitat d’aquestes tradicions i la seva cultura.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Sort, Núria, ets la millor!!!


null