Escrit per: vestiteca
Ahir van estar al plató d’”Els matins” el director i els actors de l’obra Pensaments Secrets. Amb Lluís Soler com a director i l’Àlex Casanovas i la Mercè Pons coprotagonistes, l’obra estarà a la sala Muntaner fins al 26 d’octubre. Nosaltres ens estrenem aquesta temporada parlant amb ells que són vells coneguts de tots els que formem part d’aquest departament.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca.php

Quin va ser el teu primer programa a TV3?
Àlex: “Amor a primera vista”
Lluís: Jo diria que va ser “Poble Nou”
Mercè: El primer no li recordo el nom, però anava d’uns extraterrestres..., me’n recordo molt la vegada que vaig fer de Julieta amb en Marc Martinez que feia de Romeu, però la primera cosa important va ser el “Quico el Progre”

L’Any?
Àlex: 1991
Lluís: 1992
Mercè: ?
De què feies? Nom del personatge
Àlex:: De presentador.
Lluís: Un personatge que es deia Barrios.
Mercè: De mare extraterrestre.

Recordes el nom de la dissenyadora de vestuari?
Àlex: Sí, l’Anna Falguera era una d’elles.
Lluís: No recordo els noms, però si els veiés els reconeixeria.
Mercè: L’Anna Ros.

Quina relació estableixes amb l’equip de disseny de vestuari?
Àlex: Sempre molt bona perquè la imatge que donem nosaltres sempre depèn d’ells. Hi ha un “entente”, normalment vestuari procura que tu et sentis còmode amb les coses que et proposen...
Lluís: Molt bona, jo no sé per què tinc una debilitat per l’equip tècnic, incloent vestuari, utillatge... o sigui el valoro molt i és per això que sempre procuro tenir-hi contacte.
Mercè: Molt bo... a més jo m’adapto molt i intento que tot vagi molt bé i l’equip de vestuari ens ajuden a sentir-nos més bé en el paper, per a mi és un equip importantíssim.


Has tingut en compte que avui venies a “Els matins” a l’hora de vestir-te?
Àlex:: Sí, sí, he pensat que portaria una americana perquè em poguessin posar el micro bé i no per dins de la samarreta
Lluís: M’hi he mirat una mica, hi he pensat...
Mercè: Sí, ahir vaig pensar que havia d’anar còmoda per sobre de tot i aquest punt informal.


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca.php


null
Escrit per: vestiteca

Avui volem que comenceu a remenar el vostre armari per començar a reciclar, nosaltres ja ho estem fent perquè quan arribi el fred, no ens agafi amb la roba d’estiu.
Abans de fer-ho, informeu-vos del que es portarà i com es combinarà. Nosaltres us deixem unes propostes per anar tirant... aviat anirem parlant de com fer els estilismes amb cada tendència.

2014-2015

2014-2015 by lavestitecatv3 featuring pink tops


null


Categories: General
Escrit per: vestiteca

Avui hem conegut la que serà la tercera becària de disseny de vestuari; aneu coneixent-la vosaltres...

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


Maria, t’esperem dilluns amb moltes ganes de feina, vés preparant un logotip que aviat tindràs presència a La Vestiteca


null

Escrit per: vestiteca

L’equip de disseny de vestuari de “Divendres” està treballant en la nova imatge de la Marta Carreras. Els volums, les formes, els colors i l’estil són motiu de conversa per anar conformant i definint la Marta Carreras de “Divendres”.
Aquests primers dies són fonamentals. Amb els primers contactes i els primers intercanvis d’opinions s’ha d’establir la complicitat que els permeti treballar en el seu estilisme amb total confiança.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Pels qui no la coneixeu, us mostrem les primeres imatges d’ella al programa. Ben aviat, parlarem amb la Mónica Cavanillas, la seva dissenyadora de vestuari, per intercanviar impressions i que ens expliqui quin és el mètode que segueix en aquests casos.


null

Escrit per: vestiteca

Ahir al plató 1 del CPA es va presentar la programació de la nova temporada amb tots els presentadors que tindrem en pantalla. Tenir-los a tots reunits en un sol espai per a una sola imatge ens demana un esforç extra de coordinació que avui intentarem resumir en unes quantes línies.
La maquinària es posa en marxa quan des de producció de l’àrea de promoció ens fan saber quins conductors seran presents a l’acte, quan, dia i hora de l’esdeveniment i on.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

La casa també es vesteix per rebre els convidats.


Cada una de les dissenyadores i estilistes preparen acuradament la roba que portaran els seus presentadors, fidels a la seva imatge professional. Avui caldrà tenir en compte el que porten els altres perquè no hi hagi gaires coincidències amb els looks.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

Camerinos a punt per omplir!

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


A les 9 comencen a arribar els primers, i al camerino trobaran la roba que s’han de posar.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

La sala de maquillatge i perruqueria, en plena feina


A les 10 els passadissos bullen, corredisses amunt i avall, canvis d’última hora i atencions diverses perquè tot surti com cal.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

1 Artur Peguera i Xavi valls, 2 l’Artur amb Toni Cruanyes, 3 Rafel Vives amb la seva estilista Fina Correcher, 4 Francesc Mauri, 5 Quim Masferrer, a punt per baixar al plató.

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

1 Òscar Dalmau saluda Carles Prats, 2 en Sergi i en Claudi, o Jordi Planas i Pere Arquillué, 3 Carles Prats, 4 Rafel Vives fent temps, 5 Xavi Coral


A les 11h. i pico... tots preparats per posar a la foto. O no!

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


nullEscrit per: vestiteca

Comença un nou curs per a tots nosaltres i La Vestiteca ja està darrere de les novetats que comencen i, com sempre, dels programes que segueixen per portar-vos el nostre dia a dia, perquè vosaltres visqueu tot el que es cou a les nostres sales.

null

Seguiu-nos cada setmana i aneu descobrint els secrets de la nostra feina, les noves tendències i les novetats sempre des del punt de vista del nostre departament de Disseny de Vestuari de Televisió de Catalunya.
null


Categories: General , Esdeveniments
Escrit per: vestiteca

Hem acabat els programes en directe, hem dit adéu a la becària i com cada estiu toca fer manteniment... i vacances!

http://blogs.tv3.cat/lavestiteca

null
Categories: General , Esdeveniments

01/08/2014: HA PASSAT VOLANT..

Escrit per: vestitecaDoncs sí, avui és el meu últim dia entre les parets d’aquesta casa. Han estat gairebé 11 mesos molt intensos on he pogut gaudir de cadascun dels programes i, sobretot, del coneixement de totes aquestes persones que m’han estat acompanyant en aquesta “aventura”.

El primer dia, quan vaig arribar, vaig veure-ho tot molt gran: molta gent, molts armaris, roba pertot arreu... Vaig pensar que no m’aclariria pas, tants noms, tants programes, etc. Però sort que la Neus em va fer un bon plàning i de seguida vaig tenir-ho tot apamat. De mica en mica vaig començar a conèixer el funcionament i a conèixer la gent, i de seguida vaig veure que allò era una petita família. Així doncs, vaig començar a treballar amb ells, en tot tipus de programes, des del Super3 i el seu món imaginari fins al món rigorós dels informatius. Allà es toca tot: tan aviat pots veure disfresses de sirenetes, com vestits de gala o una patrulla dels Mossos d’Esquadra.
Puc dir que, pràcticament, he participat en tots els tipus de feines que es realitzen al departament i de cadascuna n’he pogut aprendre coses que de ben segur que em serviran en el futur. De cadascuna de les feines, però sobretot de cadascuna de les persones amb les quals he estat treballant aquestes mesos. Puc dir que marxo amb les butxaques plenes de coneixements nous i d’experiències noves, però també de persones que sé que mai oblidaré i encara que marxi i no ens veiem sempre us portaré amb mi.

Moltes gràcies per fer d’aquests 11 mesos uns mesos genials i irrepetibles!

SOU LES MILLORS!null
Categories: General , Esdeveniments
Escrit per: vestiteca
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca
http://blogs.tv3.cat/lavestiteca


null
Escrit per: vestiteca

Vols portar motxilla i no saps com? Us proposem 3 looks diferents

Tribal look

Tribal look by lavestitecatv3 featuring a turquoise ring


Festa nit

Festa nit by lavestitecatv3 featuring super stretch skinny jeans


Dia de platja

Dia de platja by lavestitecatv3 featuring an engraved bracelet


null
Categories: General , La nostra feina