15/04/2014: CARMELA LILI AMANDA

Categoria: General
Escrit per: iCat fm
CARMELA LILI AMANDA
Dies: dimecres 23 i 30 d'abril a les 21 hores.
dijous 24 d'abril i divendres 25 d'abril a les 21 hores.
dissabte 26 d'abril a les 21 hores i diumenge 27 d'abril a les 19 hores.
Lloc: Sala Atrium-Barcelona

ENTRADES A CINC EUROS CADASCUNA.
Carmela Lili Amanda abandonen les tonades i les lletres per a les quals foren concebudes i es fan de carn i ossos en un espectacle teatral de creació que pretén fer un viatge musical cap a les vides d’unes dones que van néixer i morir amb el segle XX, però que van aconseguir engendrar els valors de llibertat dels quals, a voltes, som irresponsables hereves i hereus. Carmela Lili Amanda és la història de tres dones que potser només en són una, que de fet en són moltes.

Més informació:SALA ATRIUM

NOTA IMPORTANT: CAL ESPECIFICAR EL DIA.
NOTA: NOMÉS ENS POSAREM EN CONTACTE AMB EL GUANYADOR DE LES ENTRADES.
Si vols aconseguir aquest obsequi, clica aquí

Categoria: General
Escrit per: iCat fm
ICAT.CAT ET REGALA UN LLIBRE
El blog iCat et convida s'afegeix a Sant Jordi i et vol regalar un llibre.

Xavi Sarrià, cantant i guitarrista d'Obrint Pas, debuta amb la seva primera novel.la, Totes les cançons parlen de tu, un projecte que ha estat possible després de dos anys de treball. L'obra ens submergeix en la València dels anys 90, època de las batalles socials, culturals i polítics que ajuden a explicar la societat d'avui.

Quan l’Ivan torna a València per enfrontar-se a les seues ombres, recorda els dies d’aquell 1992 que li van canviar la vida. Els blocs de pisos entre descampats, recreatius i alqueries abandonades. Els amics del barri marcats per les frustracions de les seves biografies. L’estètica i el llenguatge que usaven com a cuirassa. Les cançons gravades en cassets on es refugiaven. L’espiral de
violència que els arrossegava cap a un oceà d’incerteses. Les famílies que patien els seus propis naufragis. El fràgil equilibri que es va trencar amb la mort inesperada.

NOTA: NOMÉS ENS POSAREM EN CONTACTE AMB ELS GUANYADORS DEL SORTEIG.
Si vols aconseguir aquest obsequi, clica aquí

Enllaços patrocinats