El Convidat

27/12/2013: EL FINAL

Categoria: General
Escrit per: Albert
13 caps de setmana. 13 viatges a l’univers més íntim dels meus amfitrions. Les experiències personals de tot un any, que heu pogut veure els últims 13 dilluns. I ara, el final. Dilluns podreu veure el capítol de resum d’”El Convidat”, amb els millors moments de la quarta temporada del programa.

I una vegada més, puc dir que per mi ha estat més que fer un programa de televisió. Perquè, en el fons, més que d’una persona, una família o una casa, “El convidat” parla de la vida. D’històries humanes i d’emocions. De records, de pors, de somnis, de plans de futur...

És la demostració que la gent coneguda és més normal del que ens pensem. Que en el fons, a tots ens passen les mateixes coses. Els nostres dubtes i preocupacions són els mateixes. I de prop, tots som fràgils. Siguis famós o no. Siguis reconegut per la teva professió o no. Tinguis repercussió pública o no la tinguis

La televisió contribueix a crear una imatge pública dels personatges coneguts, que els espectadors extrapolen a la seva intimitat. A mi m’agrada pensar que sovint “El convidat” fa el camí contrari.

Estic molt agraït a tots els meus amfitrions pel tracte que m’han donat. Per la generositat i sinceritat amb què s’han mostrat. I evidentment, també estic molt agraït a tots vosaltres. Gràcies a tots els que, durant aquest temps, ens heu seguit i heu participat en “El convidat”. A tots els espectadors, als amics del Facebook, als seguidors de Twitter, a tots els que heu entrat al blog i als que seguiu la llista de músiques del programa, a l’Spotify.

Ha estat un plaer. Fins molt aviat!

.
Categoria: General
Escrit per: Albert

.

19/12/2013: DE NADOR A VIC

Categoria: General
Escrit per: Albert

Sóc el convidat de Laila Karrouch. Infermera i espriptora, va ser una de les primeres nenes marroquines que va arribar a Catalunya, ara fa 30 anys. La Laila i tota la seva família van deixar el seu poble, Nador, per començar una nova vida a Vic. Passaré dos dies amb ells.

.
Categoria: General
Escrit per: Albert

.

04/12/2013: L'AVENTURA AMERICANA

Categoria: General
Escrit per: Albert

Viatjo a Memphis, als Estats Units. M’hi ha convidat un dels millors jugadors de bàsquet del món. Tinc dos dies per comprovar que a la ciutat d’Elvis Presley, ara el gran ídol és Marc Gasol..
Categoria: General
Escrit per: Albert

.
Categoria: General
Escrit per: Albert

Passaré dos dies amb la pilot de motos Laia Sanz, una de les millors esportites catalanes de la història. Una dona que ha triomfat en un món d'homes, i que amb només 27 anys, ja és tot un mite sobre una moto.La Laia m'ha citat un dimecres a Seva, Osona. Els caps de setmana sempre els té plens. O competeix o viatja per a poder competir. De totes maneres, no pot deixar la moto ni els dies que té festa. Ni quan té un convidat!La Laia m’ha explicat tot el que ha viscut al Dakar. Per a ella, aquesta és ara mateix la cursa més important. D'aquí poques setmanes, el tornarà a córrer. Un somni d'infantesa fet realitat.És evident que el meu estil sobre la moto i el de la Laia no tenen res a veure. Va començar competint amb els nois perquè la categoria femenina ni existia. Als 14 anys, i precisament a Seva, va guanyar el seu primer campionat del món de trial. Amb ella, ha nascut un esport: el motor femení.He conegut una dona que té les coses molt clares. El símbol de la primera generació de dones que es pot dedicar professionalment a la moto. Guanyant títols, trencant barreres i obrint portes per a les que vindran després.


.
Categoria: General
Escrit per: Albert

.

20/11/2013: PLANS DE FUTUR

Categoria: Josep Maria Mainat
Escrit per: Albert
Sóc el convidat del ros de la Trinca. Un dels empresaris més importants de la indústria de l’espectacle. Josep Maria Mainat té un passat associat a l’èxit i un present més desconegut. Passats els 60 ha tornat a ser pare i la seva vida ara és més tranquil.la que fa uns anys.Durant dos dies hem tingut temps de moltíssimes coses. De viatjar al en el temps per recordar la Trinca, conèixer la seva família, anar a fer esport amb el seu fill Pol i també per dinar amb el seu soci i amic de tota la vida, Toni Cruz.

Josep Maria Mainat s’ha passat 20 anys fent conya marinera als escenaris. 20 anys més, al capdavant de Gestmusic, inventant programes per al gran públic. Èxit davant i darrere de les càmeres. Podria viure del record, però aquests dos dies que hem passat junts, he comprovat que el seu present està ple de projectes, tant personals com professionals.


.
Categoria: Arcadi Oliveres
Escrit per: Albert

.
  Anterior