El Convidat
Categoria: General
Escrit per: Albert
A Manresa, al convent de Santa Clara m’espera la monja sor Lucía Caram. Argentina, mediàtica, activista, molt culer i sense pèls a la llengua. Passaré dos dies amb una dona que ha decidit sortir del claustre i plantar cara a la crisi.

Sor Lucía és monja contemplativa i de clausura, tot i que per la feina que fa, ningú ho diria. És la responsable d’una de les plataformes d’ajuda social més importants del país. Entre molts projectes, atén els més desafavorits i ha creat un banc d’aliments que dóna menjar a quasi 5.000 persones.

Ella i jo som del 1966, l’any de “sor Citroën”. Des de llavors les monges han canviat molt. Sor Lucía n’és l’exemple. En 5 anys ha passat de donar algun entrepà a la porta del convent, a fer funcionar una plataforma d’aliments amb més de 250 voluntaris..
Categoria: General
Escrit per: Albert

.
Categoria: General
Escrit per: Albert
Ens ho passarem bé. Aquest cap de setmana sóc el convidat d'un dels cantants més divertits i estimats a Mallorca i a Catalunya. Un home que ha tingut una vida molt intensa. Tomeu Penya m’ha convidat a passar dos dies a Mallorca. Junts compartirem molt sentit de l’humor i també un dels seus concerts en directe.

Després de 50 anys dalt dels escenaris i una trentena de discos de rock i country, en Tomeu ara viu a Vilafranca de Bonany, el seu poble, amb 3 gossos, 4 agapornis i 20 periquitos. I aquest cap de setmana, també amb el Convidat.
.
Categoria: General
Escrit per: Albert
.
Categoria: General
Escrit per: Albert
Vaig a una casa on hi passa molta gent, però em sembla que ningú hi ha arribat mai amb una maleta, i menys encara, per quedar-s’hi a dormir. La meva amfitriona per a aquest cap de setmana és la senyora Rius. Diu que és una dona de moral distreta, que fa 25 anys que és propietària d’una casa de cites. Una “madame” m’espera al cor de l’Eixample de Barcelona.La casa de la senyora Rius s’assembla a un decorat de cine, on tot són actors i actrius del Hollywood dels 50. L’època en què va començar en aquest negoci. Una història que ella m'ha volgut explicar, trencant el silenci d’un món on quasi tot és secret i tabú..
Categoria: General
Escrit per: Albert
.
Categoria: General
Escrit per: Albert
Estem molt contents! "El Convidat" ha estat distingit amb el Premi Nacional de Comunicació. Satisfets i orgullosos, també felicitem a la resta de premiats: els Informatius de Catalunya Ràdio, Marg Marginedas, timout.cat, Enric Pujadas i a La Xarxa. I sobretot, un record molt especial per a la nostra estimada Tati Sisquella.


.

01/10/2014: LA CASA, LA LLAR

Categoria: General
Escrit per: Albert
Durant cinc anys molta gent ha obert les portes de casa seva a “El Convidat”, però durant aquest temps moltes persones també han perdut casa seva. La dona que ha liderat la lluita pel dret a l’habitatge és aquesta setmana la meva amfitriona. Ada Colau m’ha convidat dos dies a casa seva, per compartir el seu món més íntim i familiar, així com també el seu vincle amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

***DIUMENGE 5 D'OCTUBRE, A LES 22:35h***
.
Categoria: General
Escrit per: Albert
.

26/09/2014: L'AVENTURA AFRICANA

Categoria: General
Escrit per: Albert
Lluís Llach m’ha convidat dos dies per compartir la seva aventura africana, ara que amb 66 anys està retirat de la música i una mica enretirat del món. A l’edat de jubilar-se, ell ha decidit tornar a començar a Palmarin, un poblet del sud del Senegal. Hi va arribar amb una maleta com la meva. Era per quedar-s’hi 15 dies i d'això ja n'han passat 5 anys. Pel camí, s’hi ha fet una casa i ha creat una fundació que porta el seu nom. Ajuda els més petits a les escoles i construeix barques de pesca perquè els més grans es puguin guanyar la vida i no hagin d’emigrar.

** DIUMENGE 28, 22:35h, a TV3 **

.
  Anterior