El Convidat

01/10/2014: LA CASA, LA LLAR

Categoria: General
Escrit per: Albert
Durant cinc anys molta gent ha obert les portes de casa seva a “El Convidat”, però durant aquest temps moltes persones també han perdut casa seva. La dona que ha liderat la lluita pel dret a l’habitatge és aquesta setmana la meva amfitriona. Ada Colau m’ha convidat dos dies a casa seva, per compartir el seu món més íntim i familiar, així com també el seu vincle amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

***DIUMENGE 5 D'OCTUBRE, A LES 22:35h***
.
Categoria: General
Escrit per: Albert
.

26/09/2014: L'AVENTURA AFRICANA

Categoria: General
Escrit per: Albert
Lluís Llach m’ha convidat dos dies per compartir la seva aventura africana, ara que amb 66 anys està retirat de la música i una mica enretirat del món. A l’edat de jubilar-se, ell ha decidit tornar a començar a Palmarin, un poblet del sud del Senegal. Hi va arribar amb una maleta com la meva. Era per quedar-s’hi 15 dies i d'això ja n'han passat 5 anys. Pel camí, s’hi ha fet una casa i ha creat una fundació que porta el seu nom. Ajuda els més petits a les escoles i construeix barques de pesca perquè els més grans es puguin guanyar la vida i no hagin d’emigrar.

** DIUMENGE 28, 22:35h, a TV3 **

.

22/09/2014: COMPTE ENRERE

Categoria: General
Escrit per: Albert
Torna "El Convidat". Falten només 5 dies per a l'estrena de la 5ena temporada del programa. Aquest diumenge 28, a les 22:30h, molt atents a TV3!

.

27/12/2013: EL FINAL

Categoria: General
Escrit per: Albert
13 caps de setmana. 13 viatges a l’univers més íntim dels meus amfitrions. Les experiències personals de tot un any, que heu pogut veure els últims 13 dilluns. I ara, el final. Dilluns podreu veure el capítol de resum d’”El Convidat”, amb els millors moments de la quarta temporada del programa.

I una vegada més, puc dir que per mi ha estat més que fer un programa de televisió. Perquè, en el fons, més que d’una persona, una família o una casa, “El convidat” parla de la vida. D’històries humanes i d’emocions. De records, de pors, de somnis, de plans de futur...

És la demostració que la gent coneguda és més normal del que ens pensem. Que en el fons, a tots ens passen les mateixes coses. Els nostres dubtes i preocupacions són els mateixes. I de prop, tots som fràgils. Siguis famós o no. Siguis reconegut per la teva professió o no. Tinguis repercussió pública o no la tinguis

La televisió contribueix a crear una imatge pública dels personatges coneguts, que els espectadors extrapolen a la seva intimitat. A mi m’agrada pensar que sovint “El convidat” fa el camí contrari.

Estic molt agraït a tots els meus amfitrions pel tracte que m’han donat. Per la generositat i sinceritat amb què s’han mostrat. I evidentment, també estic molt agraït a tots vosaltres. Gràcies a tots els que, durant aquest temps, ens heu seguit i heu participat en “El convidat”. A tots els espectadors, als amics del Facebook, als seguidors de Twitter, a tots els que heu entrat al blog i als que seguiu la llista de músiques del programa, a l’Spotify.

Ha estat un plaer. Fins molt aviat!

.
Categoria: General
Escrit per: Albert

.

19/12/2013: DE NADOR A VIC

Categoria: General
Escrit per: Albert

Sóc el convidat de Laila Karrouch. Infermera i espriptora, va ser una de les primeres nenes marroquines que va arribar a Catalunya, ara fa 30 anys. La Laila i tota la seva família van deixar el seu poble, Nador, per començar una nova vida a Vic. Passaré dos dies amb ells.

.
Categoria: General
Escrit per: Albert

.

04/12/2013: L'AVENTURA AMERICANA

Categoria: General
Escrit per: Albert

Viatjo a Memphis, als Estats Units. M’hi ha convidat un dels millors jugadors de bàsquet del món. Tinc dos dies per comprovar que a la ciutat d’Elvis Presley, ara el gran ídol és Marc Gasol..
Categoria: General
Escrit per: Albert

.
  Anterior