18/09/2014: Dijous a Creixell

Escrit per: Divendres

Aquesta tarda hem parlat de diverses plantes invasores, com la Gazània o la Dits de Bruixa.





En Dani Ramírez amb en Ramon, mirant cap al Gorg.



Preparant-ho tot pel directe d'aquesta tarda.

18/09/2014: Dimecres a Creixell

Escrit per: Divendres


Avui fa vent... i ens deixa imatges com aquesta.



La Dra. Folch revisant els aliments de la dieta depurativa que ens ha explicat avui.



Moments abans del directe, des de la platja de Creixell.



Parlem d'una dieta per a depurar el cos després dels excessos de l'estiu.
Escrit per: Divendres






ESMORZAR
1 llimona, 2 talls pinya, 1 poma Golden petita, 1 pastanaga, 50 g fruites vermelles (nabius, mores...), 1 cullerada de cafè de guaranà, 2 cullerades soperes de suc d’aloe vera, 1 cullerada de postres de pol•len i 1 branca d’api



MIG MATI
1 poma Golden, 1 plàtan petit, 4 maduixes, 3 cullerades soperes de llet d’ametlles, 1 cullerada sopera de cacau desgreixat, 1 cullerada de postres d’alga espirulina, 1 cullerada de postres de maca.





DINAR
Unes fulles d’api, 1 tomàquet mitja, 1/2 pebrot vermell, 3 talls de remolatxa, 1 alvocat, 1 poma Golden, ½ cogombre, una cullerada de cafè de gingebre, una cullerada sopera de vinagre de sidra, una cullerada de cafè de llavors de sèsam, deu pipes de carbassa, un iogurt descremat, una cullerada de cafè d’alga clorel•la, una punta de sal de l’Himàlaia o marina, unes quantes fulles de menta (opcional), una punta de pebre de caiena.





16.00
Síndria (lliure) i menta al gust.







BERENAR (18.00)

3/4 maduixes, 50 grams de fruites vermelles (nabius, gerds, móres..), 1plàtan, 1 préssec petit, 3 cullerades de llet d’ametlla





SOPAR 1/2 alvocat, un manat d’espinacs, 2 dàtils, 1 poma petita, 3 "flors" de bròquil, ½ alvocat o ½ cogombre, un manat de julivert, 5/6 fulles d’enciam, una branca d’api, una cullerada de cafè d’alga espirulina, 3/4 cullerades soperes de llet d’ametlla






QUÈ HAS DE COMPRAR SI VOLS FER LA DIETA UN DIA

1 Llimona
Mitja pinya
4 Pomes Golden
100 grams de fruits vermells (Nabius, mores…)
2 plàtans
8 maduixes
1 préssec petit
Un alvocat i mig
síndria

1 pastanaga
Algunes fulles i dues branca d’api
1 tomàquet mitjà
1 manat d’espinacs
1 manat de julivert
Mig pebrot vermell
3 talls de remolatxa
Un cogombre
3 flors de bròquil
5/6 fulles d’enciam

1 iogurt descremat
8/9 cullerades de llet d’ametlla
1 cullerada sopera de cacau desgreixat
2 dàtils
10 pipes de carbassa
1 cullerada de cafè de llavors de sèsam
1 cullerada sopera de vinagre de sidra
1 cullerada de cafè de gingebre
2 cullerades soperes d’aloe vera
1 cullerada de cafè de guaranà
1 cullerada de postre de pol•len
2 cullerades de postre d’alga espirulina
1 cullerada de postre de maca
1 cullerada de cafè d’alga Clorella
algunes fulles de menta

Una punta de sal de l’Himàlaia o marina
Una punta de pebre de caiena (opcional)
Escrit per: Divendres





5 minuts, 3-5 dies a la setmana.

1. Drets amb el cos recte.
2. Portem les mans als peus, amb l’esquena i les cames flexionades.
3. Aixequem els braços i el cos cap amunt i saltem.
4. Repetim l’operació durant 5 minuts.

Nivell de dificultat superior

1. Drets amb cos recte.
2. Portem les mans als peus, amb l’esquena i les cames flexionades.
3. Recolzem les mans a terra. / Recolzem les mans a terra i fem una flexió.
4. Aixequem els braços fins a dalt i saltem.
5. Repetim l’operació durant 5 minuts.

Deixeu-nos els vostres dubtes i comentaris sobre aquest i d'altres exercicis que us interessin fer per mantenir la línia, i el Jordi Pallarès els anirà responent!

16/09/2014: Dimarts a Creixell

Escrit per: Divendres


En Pep enllestint els seus plats al costat del mar.



Fent proves de so en un escenari magnífic.



La platja de Creixell, mirant cap a la punta de la Móra.



Tots els convidats, abans del directe, passen per uns minuts de maquillatge.

16/09/2014: Dilluns a Creixell

Escrit per: Divendres

A les paraules en ruta hem conegut la Cisqueta.




Avui les càmeres tenen el Mediterrani com a teló de fons


En Màrius preparant la seva pissarra pel directe d'aquesta tarda.




L'Espartac dalt del campanar de l'església de Sant Jaume, just abans d'entrar en directe.

10/09/2014: Dimecres a Garraf

Escrit per: Divendres

En Pere recull el micròfon utilitzat per entrevistar els campions del món d'Endurance en Sandro Pelucca i en Josep Maria Izquierdo.



La connexió d'avui vista des de l'hotel.



Posant a lloc les diferents embarcacions que ens han acompanyat.




Preparant les recomanacions amb en Rafael i els alumnes de vela lleugera del Cub Nàutic Garraf.

09/09/2014: Dimarts a Garraf

Escrit per: Divendres


En Prudenci i en Rafa, convidats d'avui, esperen mentre la Carme Ruscalleda i en Pep Nogué preparen les seves propostes gastronòmiques.



La Carme i l'Espartac observant els llobarros que apareixen a la connexió.




Pep i escórpora, d'esquerra a dreta.

09/09/2014: Dilluns a Garraf

Escrit per: Divendres

La MariSol prepara la seva caseta per a la nostra visita.



Hem visitat Garraf en un dia molt solejat.




L'Espartac descobrint com son les casetes de Garraf per dins.



Les paraules en ruta en un indret immillorable.
Escrit per: Divendres


Els soldats republicans enviaven cartes a les seves famílies, però sempre passaven abans per les mans de la censura.


En Josep Maria Solé i Sabaté ens ha explicat com era la vida en una base d'instrucció dels soldats republicans.



En Pere i en Cristian, abans del directe.




Entrades anteriors  
Visita la web


Mostra Divendres - Peran pels llocs en un mapa més gran Divendres al teu poble o ciutat


L'equip del programa