Cada dissabte a les 21:40h al Canal33, i els diumenges a les 10:40 al 3/24


Bergen Estocolm Tampere Nimega Aarhus Groningen Colònia Gant Praga París Maribor Bolonya Florència Roma Lisboa Brusel.les Utrecht Totes les temporades Viena Glasgow Londres Bochum Breda Lió Torí Tel Aviv

11/04/2014: Capítol 172

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 12 d'abril a les 21:40h no et perdis al Canal 33 el capítol número 172 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Tel Aviv- L'Anna Pérez i l'edifici més odiat.

-Glasgow - En Marc Ferragut i el músics de carrer.

-Colònia- En Ferran Porchas i la immigració a Alemanya.

-Lisboa- La Cristina Domingo i l'hospital de nines.
Categories: Anna Pérez , Tel Aviv
Escrit per: blogeuropa
L'estació central d'autobusos de Tel Aviv és somni i malson a la vegada, un espai surrealista que, de tan lleig, acaba sent bonic. És impossible no perdre-s'hi, i passar una mica de por després de sentir segons quina història. Però si un s'hi atura un moment acabarà descobrint-ne els racons i coneixent-ne els habitants; accedint als seus secrets, ignorats per la gran majoria de passatgers.


Categories: Marc Ferragut , Glasgow
Escrit per: blogeuropa
La música és un element fonamental de la vida a Glasgow. L'àmplia oferta de pubs i sales de concerts així ho demostra, però aquest fet encara es fa més tangible als carrers del centre de la ciutat. Gaites, saxos, percussió, guitarres, cantants..., músics de carrer de tota mena conviuen a Glasgow en un ambient envejable respecte a altres ciutats. No hi ha cap tipus de regulació i l'Ajuntament, deixant de banda algunes recomanacions, els dóna llibertat absoluta per tocar a la via pública. Ells són el so del centre de Glasgow.


Categories: Ferran Porchas , Colònia
Escrit per: blogeuropa
El govern alemany ha llançat una proposta d’expulsar qualsevol immigrant europeu del país si no troba feina en un termini màxim de 6 mesos. Les reaccions arreu d’Europa no s’han fet esperar, tot i que han estat més moderades des del país germànic. A Alemanya sovint es creu que molts immigrants s’aprofiten de les seves bones prestacions socials ja que el populisme sembla haver-se apoderat del discurs de la immigració. Els espanyols, que en els últims quatre anys han estat una de les comunitats que més immigrants ha aportat, també queden afectats.


Categories: Cristina Domingo , Lisboa
Escrit per: blogeuropa
A la Praça da Figueira, al centre de Lisboa, hi trobem aquest particular hospital, un hospital per a joguines. Està obert des de 1830 i compta amb un quiròfan i una sala de cirurgia plàstica on s'hi restauren tot tipus de figures, des de les més modernes fins a les clàssiques nines de cartó pedra.


Publicitat


       Següent
què és blog europa?