Cada dissabte a la nit al Canal 33, i els diumenges a les 10:30 al 3/24


Totes les temporades Volda La Haia Tampere Växjö Nimega Aarhus Groningen Lovaina Gant Praga París Reikiavik Macerata Florència Pavia Lisboa Brusel.les Roskilde Milà Stirling Londres Bochum Lió Tel Aviv

21/11/2014: Capítol 192

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 22 de novembre a les 22:00 no et perdis al Canal 33 el capítol número 191 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Londres- La Victòria Oliveres i les roselles vermelles i blanques.

-Lovaina- L'Anna Torres i el superàvit de metges .

-Aarhus- La Paula Solanas i l'art arran de via.

-Bochum- L'Elena Pedrola i les vagues de trens .
Categories: Victòria Oliveres , Londres
Escrit per: blogeuropa
Cada mes de novembre Londres s'omple de roselles vermelles. Són el símbol que recorda els soldats britànics morts en la Primera Guerra Mundial i enguany són encara més populars perquè se’n commemora el centenari. Però diversos grups pacifistes no estan d’acord amb aquest símbol i fan la seva contracampanya amb roselles blanques.


Categories: Anna Torres , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
Imagineu haver estudiat set anys una carrera universitària i no poder-vos dedicar a allò pel qual us heu preparat tants anys. Aquest és el malson que actualment estan vivint els estudiants de medicina valons que estan a punt d’acabar la carrera i els que encara es troben en cursos anteriors. Dels primers, només el 50% podrà treballar com a metge al sistema sanitari belga. Si passem a parlar de les promocions de medicina següents, el panorama encara és més negre. A la recentment nombrada ministra d’Afers Socials i de la Salut del govern federal belga, Maggie De Block se li gira feina només començar.


Categories: Paula Solanas , Aarhus
Escrit per: blogeuropa
A Aarhus, la segona ciutat més poblada de Dinamarca, els espais en desús del costat d’una antiga estació de mercaderies s’estan convertint en el nou “hub” cultural de la ciutat. D’ençà que l’any 2009 un col•lectiu d’artistes van ocupar els magatzems abandonats del recinte, diverses iniciatives culturals han assentat les seves bases a la vora de les vies del tren. Per exemple Institut for (X), una plataforma cultural que dóna suport a tot tipus d’artistes joves i que ha revitalitzat la zona a través de diferents iniciatives participatives.


Categories: Elena Pedrola , Bochum
Escrit per: blogeuropa
El sistema ferroviari d’Alemanya passa per un mal moment. Els treballadors de la Deutsch Bahn, la principal empresa ferroviària del país, des d’aquest setembre que convoquen vagues perquè reclamen millores en els contractes laborals. Però el problema no és tan sols aquest, sinó que el sindicat dels maquinistes, el Gewerkschaft Deutscher Lokomotivführer (GDL), també demana un conveni col•lectiu per a tots els treballadors de l’empresa. Deutsch Bahn no vol firmar el conveni perquè està a l’espera d’una llei que prepara el govern alemany que perjudicaria el sindicat, i el sindicat, esclar, pressiona l’empresa perquè firmi el conveni abans que això passi.Publicitat


       Següent
què és blog europa?|