Cada dissabte a les 21:40h al Canal33, i els diumenges a les 10:40 al 3/24


Bergen Estocolm Tampere Nimega Aarhus Groningen Colònia Gant Praga París Maribor Bolonya Florència Roma Lisboa Brusel.les Utrecht Totes les temporades Viena Glasgow Londres Bochum Breda Lió Torí Tel Aviv

11/07/2014: Capítol 183

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 12 de juliol a les 21:40h no et perdis al Canal 33 el capítol número 183 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Tel Aviv- L'Anna Pérez i els gats i gossos.

-Aarhus- La Lara Saiz i la dieta dels danesos.

-París- La Natàlia Santolaria i una llibreria utòpica.

-Glasgow- En Marc Ferragut i els semàfors.
Categories: Anna Pérez , Tel Aviv
Escrit per: blogeuropa
A la població relativament petita de Tel Aviv - d'unes 400.000 persones - se li han de sumar uns 100.000 ciutadans més: els seus gossos i gats. Els primers acostumen a viure a cos de rei i ser considerats un membre més de la família; pel que fa als gats, la meitat són domèstics però l'altra meitat malviu al carrer i es reprodueix a una velocitat vertiginosa. La qualitat de vida de tots aquests amics de quatre potes és un assumpte molt rellevant per a una gran part dels habitants de la ciutat israeliana.


Categories: Lara Saiz , Aarhus
Escrit per: blogeuropa
Diferents horaris, diferent clima, diferent agricultura. El menjar danès ha de ser necessàriament diferent al nostre. Visitem tres cases i un expert per experimentar-ho de primera mà.


Categories: Natàlia Santolaria , París
Escrit per: blogeuropa
Sota l'ombra de Notre Dame, hi trobem una llibreria americana que a simple vista només té la particularitat de vendre llibres exclusivament en anglès. Però si ens endinsem a la cova de llibres descobrim la presència de "tumbleweeds", joves artistes sense recursos per viure a París que, a canvi de quatre petites obligacions, poden quedar-se a dormir entre les quatre parets de la Shakespeare & Co.


Categories: Marc Ferragut , Glasgow
Escrit per: blogeuropa
A part que els cotxes circulen per l'esquerra, els semàfors són complicats a Glasgow. No estan programats, sinó que tots funcionen amb un botó que activen els vianants. Haver de prémer aquest botó abans de travessar cada carrer pot arribar a ser bastant pesat, per això gairebé ningú en fa cas. A Glasgow els semàfors de vianants gairebé són més útils per posar-hi missatges artístics o reivindicatius.
Publicitat


       Següent
què és blog europa?