Cada dissabte a la nit al Canal 33, i els diumenges a les 10:30 al 3/24


Totes les temporades Volda La Haia Tampere Växjö Nimega Aarhus Groningen Lovaina Gant Praga París Reikiavik Macerata Florència Pavia Lisboa Brusel.les Roskilde Milà Stirling Londres Bochum Lió Tel Aviv

17/10/2014: Capítol 187

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 18 d'octubre a la nit no et perdis al Canal 33 el capítol número 187 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Stirling- La Glòria Ribugent i l'ascensor de Forth and Clyde.

-Nimega- En Roger Graells i els horaris comercials.

-Brussel·les- En Jordà Saumell i les obres públiques.

-Lió- La Laura Sánchez i la Biennal de la Dansa.
Categories: Glòria Ribugent , Stirling
Escrit per: blogeuropa
El Forth and Clyde és el canal més antic d’Escòcia, de l’any 1790. Després d’estar tancat un temps, als anys noranta es va engegar un pla de recuperació que també ha inclòs la construcció de la roda de Falkirk, el primer ascensor rotatori de vaixells del món. Una infraestructura que, a part de ser útil, és també una atracció turística que reuneix desenes de milers de visitants cada any. A més, la restauració del Forth and Clyde ha comportat una millora de la qualitat de vida dels veïns, que han vist com el canal, que fa pocs anys era un abocador ple de deixalles, s’ha transformat en una gran zona verda.
Categories: Roger Graells , Nimega
Escrit per: blogeuropa
El debat dels horaris comercials en els dies festius i els diumenges és recurrent en la vida quotidiana catalana, atès que els diferents actors implicats en aquesta problemàtica no troben un punt d’acord comú. En canvi, a Nimega aquest debat no existeix des de fa deu anys. No hi ha diferències entre un petit botiguer del centre, un gran centre comercial o un venedor ambulan, ja que la legislació és flexible amb els comerciants, que poden decidir si aixequen la persiana o no independentment del tipus de botiga que gestionin. A més, un diumenge de compres també es pot convertir en un dia especial per la mainada.


Escrit per: blogeuropa
Brussel•les sembla que sempre estigui en obres. Actualment, hi ha més de mig centenar d’actuacions en marxa, fet que provoca algunes dificultats en la mobilitat. Però l’objectiu és clar: millorar l’accessibilitat i fer de la ciutat un lloc encara més bonic i acollidor.


17/10/2014: Lió balla. Lió.

Categories: Laura Sánchez , Lió
Escrit per: blogeuropa
Des de fa gairebé un segle, la dansa a Lió hi és molt present i, tot i que segueix sent un privilegi privat, no es tracta d’una porta tancada. En arribar el setembre i durant tres setmanes, l’art de la dansa s’obre a espectadors de totes les edats, gustos i aficions. Aquest ambient festiu ve amb l’anomenada Biennal de la Dansa, es fa a Lió cada dos anys i és una demostració clara que aquesta activitat té una presència molt forta, tant a l’interior dels múltiples centres que ofereix la ciutat com a l’exterior de les places i carrers principals.Publicitat


       Següent
què és blog europa?|